Изберете страница

За мен

От дете обичам да подстригвам коса.

От дете обичам да подстригвам. Може би това е така,защото моите дядо и прадядо са били бръснари-бербери по старому. Да,аз съм трето поколение бръснар,при това жена.

Хубавата прическа и перфектно оформената брада са част от безупречната мъжка визия. С годините разбрах,че това се постига тогава,когато опитни ръце работят с качествени инструменти. Ето защо не правя компромис с ножиците и машинките си за бръснене и подстригване. В допълнение на това съм избрала да работя с водеща италианска марка с първокачествени мъжки продукти-Depot-the male tools. Всяка година посещавам местни и европейски изложения по бръснарство.Стремя се да бъда винаги в крак с новите тенденций и да се усъвършенствам.

 

Разбработвам и собствена линия продукти,специално съобразена с особеностите на мъжката коса и брада.
За да бъдеш успешен,трябва да се стремиш към върха.
Когато мъжът намери своя бръснар-това е връзка до живот.Затова държа всеки,който седне на моя бръснарски стол,да се почувства на мястото си,на любимия си,добре познат стол. Мъжете знаят защо.Знаят защо си запазват час за комбо коса и брада… Защото целувка от мъж без брада е като шампанско без балончета.

Партньори

Работя само с DEPOT – the male tools , които произвеждат първокачествени продукти за мъжката коса и брада

DEPOT® е съвременен, иновативен и в същото време опростен подход към мъжкия грууминг. През последните години, мъжкият грууминг е много динамичен. Много мъже се завръщат към традиционните барбър шопове, за да се насладят на ритуала на бръснене. Други се обръщат към унисекс салоните за подстригване и визия, съгласно последните модни тенденции. А други откриват и двете неща в една завършена услуга в съвременните барбър шопове, които обединяват в едно минало и настояще, традиционно и съвременно. Това е DEPOT®.

"Хубавата коса и брада демонстрират мъжество,стил и търпение"

– Ивелина Стамова –

Контакти

Имате Въпрос? Пишете ми!

8 + 11 =

Barber Shop Ivelina Stamova

Barber Shop Ivelina Stamova

адрес: ул. Дерелика 1
гр. Казанлък, България

Заведи ме там

тел: +359 87 649 3988
имейл: [email protected]